Tule sinäkin liittopäiville ja liittokokoukseen Turkuun 3.- 5.6.2009!KSOL ry. kutsuu jäseniään liittokokoukseen perinteitä ja sääntöjään noudattaen kolmen vuoden välein. Jyväskylään kokoonnuttiin vuonna 2000, Mikkeliin 2003, Ouluun 2006 ja tänä kesänä 2009 kokoonnutaan siis Suomen Turkuun. Kohtaamme Bovallius -ammattiopiston Turun toimipisteessä tutussa osoitteessa Vähäheikkiläntiellä.

Liittokokous päättää monista jäsenistön arkeen tulevan kolmivuotiskauden aikana likeisestikin liittyvistä asioista. Asialistalla ovat esimerkiksi hallituksen toimipaikan valinta, puheenjohtajien ja jäsenten valinta sekä jäsenmaksun suuruuden vahvistaminen. Yksittäisellä jäsenellä, sinullakin, on mahdollisuus esittää liittokokouksen keskusteltavaksi asioita, joiden käsittelyn koet tarpeelliseksi ja ajankohtaiseksi. Liiton säännöissä (6 §) todetaan, että jäsenen tulee esittää kirjallisesti hallitukselle vähintään kuukautta ennen liittokokousta asiat, joita toivoo kokouksessa käsiteltävän. 

Liittopäiville osallistuminen on jäsenille maksutonta. Matkat Oulusta, Mikkelistä, Jyväskylästä ja Helsingistä järjestetään yhteisesti ja maksetaan yhteisestä pussista. Pidä siis huoli, etteivät kesätuulet tai ruohon vihreys aidan / lahden tuolla puolen houkuttele sinua liian kauaksi kustannuspaikaltasi vielä kesän ensimmäisellä viikolla! Liittymäkuljetusten kyytimaksut mökkipaikkakunnilta ja kesälaitumilta yllämainittuihin kaupunkeihin saat nimittäin kaivaa omasta kupeestasi...

Ilman muuta on joka tapauksessa selvää, että Turkuun kannattaa 3. – 5.6. tulla kauempaakin! Ohjelman luvataan olevan "tasokast ja viaraiden hianoi" eikä Airistoakaan jätetä risteilemättä. Eikä nälkää tai janoakaan joudeta potemaan. 

Tätä kirjoittaessani tarina kertoo, että 69 KSOL ry:n jäsentä on ilmoittanut osallistuvansa riemukkaaseen ja merkittävään tapahtumaan. Mahdollisia myöhäisherännäisiä pyydetään ystävällisesti olemaan yhteydessä suoraan ja välittömästi Liittopäivien Seremoniamestariin Kulmalan Ekiin sähköpostitse erkki.kulmala at bovallius.fi tai puhelimitse O4O 515O 41O. Mikäli sinulla on muuta kysyttävää tai kommentoitavaa KSOL ry:n toiminnasta tai jäsenasioista, ole rohkeasti kontaktissa minuun sähköpostilla heini.palola at lempaala.fi tai puhelimitse O5O 3O5O 31O.


Toivottavasti kohtaamme kesäisessä, merellisessä Turussa!

Heini
sihteeri jo Mikkelissä