Avajaisten juhlaviikko Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin Onervan toimipisteessä

Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Onervan uudisrakennuksen juhlaviikkoa vietettiin huhtikuussa. Uudisrakennuksen virallinen avajaisjuhla oli tiistaina 19.4. Juhla oli kutsuvierasjuhla ja paikalle oli saapunut paljon väkeä eri puolilta Suomea. Juhlaan toivat oman tervehdyksensä mm. Valterin johtava rehtori Anne Martikainen, Opetus- ja kulttuuriministeriöstä opetusneuvos Jussi Pihkala, Opetushallituksesta pääjohtaja Aulis Pitkälä, Senaatti-kiinteistöistä toimialajohtaja Olavi Hiekka sekä arkkitehtitoimisto Aarne von Boehm Oy:n arkkitehti Aarne von Boehm. Lisäksi juhlassa nähtiin oppilaiden esittämä Rakennetaan koulu -ooppera. Juhlavierailla oli virallisen osuuden lisäksi mahdollisuus osallistua uuden työ- ja oppimisympäristön esittelykierrokseen.

Juhlaviikon kunniaksi Onervan henkilökunta ja oppilaat saivat torstaina 21.4. nauttia VoxAurea –kuoron esiintymisestä. VoxAurea, kultainen ääni, on Jyväskylän koulujen musiikkiluokkien edustuskuoro. VoxAurea kuuluu maamme eturivin lapsikuoroihin ja sen taso on tunnettu myös kansainvälisesti. Kuoroa johtaa Sanna Salminen.
Juhlaviikko huipentui perjantaina oppilaiden leikkimieliseen Talent-kisaan, jossa nähtiin toinen toistaan upeampia esityksiä, mm. tanssia, laulua, voimistelua ja monia muita taiteen lajeja. Talent-shown tuomareina toimivat mm. herra Valteri ja rouva Onerva. Kisan lopuksi yllätysesityksen antoi Onervan kuntoutuksen väki, jonka villi zumba sai kaikki innostumaan.
Onervan oppilaat mukana linnunpönttökampanjassa

Valteri-koulu Onervan oppilaat ovat osallistuneet Miljoona linnunpönttöä –kampanjaan ja rakentaneet kevään aikana käsityönopettajien kanssa upeita asumuksia linnuille. Perjantaina 29.4. linnunpöntöt kerättiin näytille Onervan Torille linnunpönttönäyttelyyn, jotta koko henkilökunta ja kaikki oppilaat pääsivät niitä ihailemaan. Näyttelyn päätyttyä koulupäivän jälkeen valmiit pöntöt sai viedä kotiin tai luokan yhteistuumin ripustaa koulun ympäristöön.


Kommentoi juttua, anna palautetta:
Palautteeni:

Sähköpostiosoite: