Hyvä KSOLLI:n jäsen

Matkalla taas. Tällä kertaa Ksollin hallituksen kokouksesta Valterikoulun johtokunnan kokoukseen Onervaan. Aamulla on opetushenkilöstön kanssa kaksi eri tapaamista ennen johtokuntaa ja tutustumiskierros uudisrakennuksessa. Sen jälkeen varsinainen johtokunnan tiivis, asiaa täynnä oleva kokous. Kokouksen jälkeen vielä opettajatapaamisia muissa työasioissa.

Tämän jälkeen lähden uimaan Aalto Alvariin ja illalliselle johtavan rehtorin seurassa. Lopulta hotellihuoneessa Englannin liigan jalkapalloa, kunnes uni voittaa. Seuraavana päivänä meno jatkuu. Aamupalan jälkeen hetki kuntosalissa ja hotellihuoneessa sähköposteja, kirjallisia hommia ja tämän kirjoittamista. Siitä lähden tapaamaan Onervaan Karmalan Pekkaa leirikoulu ja OPO-asioissa ja sitten Onervan avajaisjuhlat ja klo 16.00 viimein kotia kohti.

Keskiviikkoaamuna onkin työpäivä Tervaväylässä ja sen jälkeen lento Helsinkiin erityisopetuksen kansallisille kehittämispäiville torstaista perjantaihin. Viikonlopuksi kotiin ja sitten taas seuraavilla viikoilla pari päivää luottamusmiesten neuvottelupäivillä sekä OAJ/OAO:n valtuustoryhmän seminaarissa jälleen Helsingissä ja sitä rataa eteenpäin.

Siitä on luotu edunvalvonnan tehtävissä olevan puheenjohtajan työviikot. Totuus kuitenkin on, että ei tämä ihan jokaviikkoista ole, mutta aika hektistä kuitenkin. Oman työn ja näiden luottamustehtävien yhteen sovittaminen toisinaan vaatii paljon suunnittelua ja sitä oikeaa struktuuria. Ilman hyvää koulussa olevaa opetuksen tiimiä ja tiimissä olevien ohjaajien työpanosta tämä ei olisi mahdollista. Siitä kiitokset työkavereille Riitalle, Harrille ja Pirjolle ja joustamisesta Timolle.

Ja lopuksi. Meitä on lähdössä suuri joukko ksollilaisia Dubliniin, vastaavaa matka-aktiivisuutta ei ole aikaisemmin ollut. Näemme kesäkuussa 2016 Dublinissa.

Toivon teille voimia viimeisille viikoille ja rentouttavaa kesää 2016.
Toivottavasti se on vähäsateisempi kuin viime kesä.

21.04.2016 Arto

Kommentoi juttua, anna palautetta:
Palautteeni:

Sähköpostiosoite: