Tervehdys Haukkarannasta!

Kevätlukukausi todellakin tapansa mukaan uhkaa karata käsistä samaan tahtiin kuin lukuvuosiarviointien, päättötodistusten, leirikoulujen, kielivalintojen, valinnaisaineiden, teemapäivien ja Primuksen välilehtien täyttämisen eräpäivät vilisevät kalenterissa... Mutta ehkäpä tässä on sitä välttämätöntä ja aina toistuvaa lähtemisen meininkiä ja haikeuden tunnelmaa, jota meistä moni ehtii pitkän kesän aikana jo ikävöidäkin? Peppi Pitkätossun jäähyväislaulu ei koskaan lakkaa itkettämästä ainakaan minua...

Mikäli muuallakin jäsenistömme piirissä eletään samanlaisten muutosten tuulten vallassa kuin Haukkarannassa, muistutan ystävällisesti huolehtimaan siitä, että jäsentiedot ja erityisesti jäsenmaksut pysyvät ajan tasalla. OAJ:n sivuilta osoitteesta www.oaj.fi löytyy lomake, jolla ilmoitetaan esimerkiksi hoitovapaalle tai virkavapaalle jäännistä. Jos työpaikka muuttuu, lomakkeen saa minulta tai omalta luottamusmieheltä. Neuvoa kaikkiin tapauksiin saa suoraan minulta puhelimitse 050 3050310 tai sähköpostitse heini.lakaniemi@haukkaranta.fi - pysyttelen satelliittien saatavilla kesäkeleissäkin!

Hallituskin kokoontuu vielä loman alkajaisiksi 6. kesäkuuta Helsingissä, joten lähestykääpä rohkeasti hallituksen jäseniä, mikäli haluatte saada asianne kuuluville ja mustaksi valkoiselle ennen uuden lukuvuoden alkua!

Rauhallista kesänodotuksen aikaa Risto Rasan sanoin:

Puu sai linnunpesän.
Moneen viikkoon tuskin
uskalsi liikahtaa.Säynätsalossa 7.5.2007
Heini Lakaniemisihteeri
(Kuvanottohetkellä Tahkon Talvipäivien tunnelmissa...)