Mikael -koulun 5.- ja 6. -luokkien leirikoulu

Leirikoulu alkoi torstaina 19.10.2006.

Osa oppilaista oli iltapäivällä kerhossa ja toiset saivat puuhata muuta. Katottiin elokuvaa. Elokuvan nimi oli Eläin. Se kesti tunnin. Elokuvan jälkeen mentiin atk- luokkaan. 

Kerhon loputtua kaikki kokoontuivat luokkaan leirikoulun sääntöjen kertaamista varten. Samalla aloitettiin leiriolympialaiset.
Joukkueet olivat: Voittajat, Tikrut, T.T, Iron Maiden, Mannerheimin ristin ritarit, Jormis ja Lierot. Leiriolympialaisten lajeina kilpailtiin tietokilpailussa, käpynheittokilpailussa, viestissä, ajan arvauksessa, mökissä piti tehdä silta ja kuperkeikkoja.

Ensimmäisenä pidettiin tietokilpailu.

Sitten syötiin ruokalassa päivällistä. Vatsojen täytyttyä ajelimme kolmella autolla (kouluauto ja opettajien autot) Otavaan Latupirtille. Kun olimme majoittuneet mökkiin, jatkoimme olympialaisia. 

5. luokan oppilaiden muistiin leirikoulusta jäi näitä asioita:

Miskalla oli tupakkaa.
Kaikilla oli paljon karkkia. 
Mökissä ei ollut telkkaria.
Kilpailu oli tylsää.
Pullonpyöritys oli kauheaa, koska siinä oli tytöt mukana.

Nukkumaan yritettiin käydä yhdentoista aikaan. Pojat olivat majoittuneet parvelle ja tytöt nukkuivat patjoilla tuvassa. Siellä oli hiljaista, mutta pojat pitivät kovaa meteliä. 

PERJANTAIAAMU

Aamulla heräsimme seitsemältä (vaikka piti herätä kahdeksalta) Aleksin kännykän herätyskellon soimisen takia. Minulla oli vähän huono olo, mutta se parani jossain vaiheessa. Me söimme aamupalan ja jatkoimme kisoja. Voittajat voittivat ja sen jälkeen otettiin kuvat.

Sitten me siivosimme kämpän, puistelimme mattoja ja pakkasimme omia tavaroita. Sitten alkoi tietokilpailu, jonka Iron Maiden voitti sen takia, kun Jormiksen joukkueen Miska käväisi tupakalla. Sitten tulikin kuljettaja Veikko. 5. -luokka meni koulutaksilla ja 6. -luokka meni opettajan asuntovaunulla. Sitten me tulimme koululle. Me söimme lounaan, katsoimme Wallace ja Gromite- elokuvaa, ja sitten menimme kotiin juhlimaan SYYSLOMAA!!!!!!!!

Leirikouluterveisin Aleksi, Lassi, Mikko, Johan, Taru, Tiina-ope, Maria, Aki, Simo, Topias, Jorma- ope sekä ohjaajat Tuula ja Miska.

Oppilaiden kirjoituksista jutun kokosi Tiina-ope.